Het Team
Van
L U X . A

Team

Phylicia Kok-Sey-Tjong

Architect en interieurarchitect

Rawi Ramdhan

Strateeg

Phylicia Kok-Sey-Tjong

Phylicia Kok-Sey-Tjong is medeoprichter van LUX.Architectuur in 2021. Ze is een interieurarchitect en architect met waardevolle ervaring bij gerenommeerde architectenbureaus, waaronder NEXT Architect en De Nijl Architecten. Gedurende deze periode heeft ze uitgebreide kennis opgedaan in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces, zowel op het gebied van interieur als architectuur.

Phylicia hecht veel waarde aan het zijn van de verbindende factor. Ze excelleert als ontwerper in het verbinden van de opdrachtgever met hun droomwoning, maar ook in het leggen van de connectie tussen de opdrachtgever en de uitvoerder (aannemer).

Van Woonvilla Naar Droomvilla

Phylicia ontwerpt mee aan de projecten van Designa Architectuur. Zij is daar een van de twee architecten die werkt aan het exterieur van de architectuurprojecten. Designa kan je kennen van het RTL tv-programma ‘’Van Woonvilla Naar Droomvilla’’

Rawi Ramdhan

Rawi heeft een academische achtergrond in techniek en management en heeft 10 jaar gewerkt in de superjachtindustrie. Zijn expertise op het gebied van domotica, audio/video en IT zorgt ervoor dat technologie een integraal onderdeel vormt van de architectuur. Daarnaast vormt zijn managementervaring de basis voor de projectmethodieken die worden toegepast om uw woning binnen de gestelde tijd en budget op te leveren.

Een architect moet enige vrijheid hebben bij het ontwerpen, onbeperkt door technische mogelijkheden. Esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch uitdagend. Rawi gaat deze uitdaging aan en stopt pas wanneer deze is opgelost, voordat de bouw daadwerkelijk begint.

Lux.A maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.